Колкото и да не ни се иска слънчевото лято да си отива,

...
Колкото и да не ни се иска слънчевото лято да си отива,
Коментари Харесай

17 шопинг находки от намаленията в District, с които да посрещнем учебната година

Колкото и да не ни се желае слънчевото лято да си отива, есента идва с цялостна мощ, а с нея и началото на образователната година за дребни и огромни. Макар че към момента не знаем по какъв начин тъкмо ще наподобява тази необикновена година, не се лишаваме от годишния пазар, с който да се заредим за идните месеци. Разровихме се и подготвихме селекция от шопинг находки от финалните понижения в, с които децата ви да посрещнат 15 септември още по-цветни и усмихнати, а вие около тях.

Дебелите спортни суитшърти са ни есенен любимец и елементарно се комбинират с чифт дънки или пъстър панталон. Тениските също винаги намират място в дрешника им, като не пропущаме и комфортния състезателен чеп, както за спорта в учебно заведение, по този начин и за подготовка в зала или пък уикенд разходка. 

От обувките се спряхме на класическите бели маратонки, които всички носим с всичко – от рокли и поли до дънки и къси панталони. Разбира се, сграбчваме си и някой състезателен модел като този на, а за край сме избрали няколко раници, които са съвършени за възпитаници, само че и освен. В ще откриете както по-разчупени модели, перфектни за феновете на ярки цветове и флорални мотиви, по този начин и едноцветни варианти като черната раница на , която е огромен шлагер сега. Останалите оферти можете да разгледате в галерията нагоре. 

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР